INFORMACIJE OB ZAČETKU VRTČEVSKEGA LETA

8941f830f15fbbfd65fbbd7cadcdbcf4

Spoštovani starši,

obnovitvena dela v enoti Murgle intenzivno potekajo: energetska sanacija objekta je v polnem teku, večnamenski prostor že stoji, v notranjosti objekta pa potekajo zaključna dela. Kljub velikim prizadevanjem in zares hitremu in zagnanemu delu izvajalcev, obnova žal ne bo končana do 1. septembra. Selitev otrok v enoto Murgle je predvideno s 1. 10. 2020.

Otroke bomo preselili po nadomestnih lokacijah. Nekateri otroci ostanejo na obstoječih, za nekatere smo poiskali dodatne lokacije. Vsi zaposleni se bomo potrudili, da bo čas njihovega bivanja drugje prijeten.

Pripravili smo načrt organizacije dela, s katerim boste seznanjeni v prihodnjih dneh. Da bo vse potekalo kar najbolj gladko in boste imeli vse potrebne informacije, vas bodo kontaktirale vaše vzgojiteljice.

V kolikor bo prihajalo do kakršnihkoli sprememb, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

Tako izvajalci kot zaposleni smo vam neizmerno hvaležni, da nas podpirate v naših prizadevanjih, z vašo strpnostjo pa nam izkazujete podporo. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi zmogli, z optimizmom pa vsi prispevali svoj delež k lepši in sodobnejši enoti Murgle.

Nina Klemen, ravnateljica