Enote Vrtca Kolezija

Enota Murgle

Enota Murgle, Pod bukvami 11, je vpeta med nizke hiše murgelskega naselja, odmaknjena od prometnega vrveža in obdana z zelenjem. V enoti je 11 oddelkov (oddelki I. in II. starostnega obdobja), od teh 1 izmenični in 1 oddelek s prilagojenim programom za otroke s posebnimi potrebami.

Enota Kolezija

Enota Kolezija na Rezijanski 22, se ponaša s prostornim igrišcem, ki ga krasijo cvetlične gredice, dva peskovnika in travnate površine. Vrtec je z igriščem neposredno povezan z OŠ Kolezija. Atrijsko grajen vrtec ima v svojem središču še dodatno igrišče za najmlajše. V enoti je 9 oddelkov (oddelki I. in II. starostnega obdobja).

Enota Mencingerjeva

Ta naša enota je nekaj posebnega. Zaradi specifičnih prostorskih danosti tukaj »domuje« le ena skupina otrok, in sicer gre za starostno heterogeni oddelek 2. starostne stopnje. To pomeni, da je v tem oddelku, v primerjavi z običajnimi starostno homogenimi oddelki, manjše število otrok in da so otroci različnih starosti (3 – 6 let).

Enota Koseski

Enota Koseski, na Koseskega ulici 17, se nahaja v neposredni bližini enote Kolezija. V prenovljenih prostorih je prostora za eno skupino otrok I. starostnega obdobja. Otroci imajo možnost izhoda na svojo teraso ali pa se pridružijo otrokom na velikem igrišču enote Kolezija.

Enota Družinsko varstvo – od 1. 9. 2019 dalje ne deluje več

Varstvena družina na Čanžekovi ulici 26, nudi v prijetnem družinskem okolju s teraso in vrtom varstvo 6 otrokom, starim od 1 do 3 let. Pogovorne ure ima vsak drugi torek v mesecu od 15.30 do 16.30 oz. po dogovoru.