Utrinki skupine čebele, enota Murgle v mesecu marcu

Juhu, kepanje...Ponosno sodelujemo na Specialni olimpijadi!Pridne čebele čistimo okolico vrtca.Otroci so svojim prijateljem iz vrtca Ciciban predstavili naš vrtec Najbolj lepo nam je v vrtcu, ker se igramo s prijatelji!

Utrinki marčevskega dogajanja v skupini A2, enota Kolezija

Otroci so bili v mesecu marcu polno zaposleni in ustvarjalni. Sodelovali so v čistilni akciji, v kateri so prispevali k čistejšemu igrišču in okolici vrtca. Ob tem so usvajali razvrščanje odpadnih materialov s poudarkom na pravilnem…

Utrinki iz skupine medvedki enote Murgle v mesecu marcu

Otroci so iz starega časopisa izdelali nov časopisni papir, ogledali so si film Zverinice iz gozda Hokipoki v sklopu Kinodvora (Kinobalon) in imeli kolesarski dan.

Tradicionalna čistilna akcija Mestne občine Ljubljana “Za lepšo Ljubljano”, 26. 3. 2021

cof Otroci in strokovni delavci vrtca smo se udeležili tradicionalne spomladanske čistilne akcije. Najmlajši so počistili in pometli atrije, starejši pa igrišča in okolico. Skozi celo leto ob različnih dejavnostih ozaveščamo pomen…

Specialna olimpiada, 23. 3. 2021

Razvojni oddelek v sodelovanju z drugimi skupinami vsako leto sodeluje v Specialni olimpiadi, katere namen je ohranjanje psihofizičnih sposobnosti in vsesplošna socializacija oseb z motnjami v duševnem razvoju. Slogan specialno-olimpijskega…

Sodelovanje na likovnem natečaju “Lik fest” z naslovom “Krajina.” Sodelujejo najmlajši B1, enota Kolezija.

S pomočjo skrbno izbranih knjig in sredstev za igro otroci spoznavajo svet okrog sebe. Izdelava skupinskega izdelka jih povezuje, daje občutek varnosti in pripadnosti.

Sodelovanje na likovnem natečaju Festival zvončkov v Botaničnem vrtu Ljubljana.

Otroci skupine A4 enote Kolezija na likovnem natečaju Festival zvončkov sodelujejo s pesmijo v risbi. Razstava je na ogled še cel mesec.

Projekt NMK – naša mala knjižnica v skupini A4 enota Kolezija.

V okviru projekta NMK (Naša mala knjižnica) so otroci in strokovne delavke po zanimivi zgodbi Lekarnar Miško izdelali prav posebno Mavrično lekarno. V njej dobite posebne praške in zdravila: tablete proti žalosti, praške za ples,…

Spoznavanje jezika in njegovih simbolov ob kulturnem prazniku v skupini medvedki enote Murgle

Ob kulturnem prazniku so otroci pisali svojo poezijo, risali drugo polovico obraza Franceta Prešerna, izrezovali in se igrali s črkami. Raziskovali so, kaj piše v časopisu in izdelali svoj kiosk. Vabljeni, da kaj kupite!

Raziskovanje gozdnih in drugih skrivnosti…petelinčki, enota Murgle

Otroci so spoznavali osebe in prostore v vrtcu in da nam lahko kuharice v kuhinji spečejo piškote. Zraven tega pa posadili drevo in spoznavali skrivnosti gozda.